Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En galen kväll

Njurkuk, läderhona
fittjunk, skjärtmums
friserade läderdolmar
kokta pungmular
friterade ärthöns
varig anusvårta
enorma vårtögon
globala hjärnstammskatarrer
esofagus varus pulpus
pulperi pulpera trallala la
trunkera och rumstrera
Ropade ett Pucko

apan jocko pucklar på ett pucko
puckot nackar mongot
mongot skriker \"PUCKO\"
Puckot ler ner
Nerifrån och upp
Grymtar mongot
i sitt sista kvidunder
Nu har vi ett lik härunder
Skocken gallskrek
Munch blev blek som en Azstek
Skrien skriade iväg sin kos
Endast os finns kvar i hemulens nos
Fillifjonkans nos lös i natten
Kapten Haddok lyfte på hatten
Socker Conny ropa i natten
att där minsann så satt den
och detta hörde Sven
som egentligen hette Sven svenne
Nu var de mer en trenne
När Sixten sparre kom in
och började sparra
mot Sven svenne
Oohpsi kalopsi nu fick han sig en smäll
For i backen med en skräll
Se det var en riktig kväll




Övriga genrer av pretto
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-02-10 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pretto