Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN

Att känna tiden

med en tom ström väller den fram

kraftfull och ostoppbar är den

blodet rinner i mina ådror

en dag rinner det inte där längre

tomhet är allt som återstår

minnet är det som flyktigt bevarar

föränderligt är ändå minnet med tiden

jag vill bevara gårdagen

jag vill hålla fast vid en underbar tid

jag vill även fly minnet av hemska stunder

jag kastar mig in i framtiden

den håller ett löfte om förändring

jag kan aldrig veta om det blir bättre eller sämre

jag kan bara veta att det blir tomt

allt som är ÄR nu

att ta vara på det so ÄR nu

Att finna mig i den dyrbara tiden

Att känna tiden

Att känna allt som äR NU

Upptas, Uppgå och att VARA




Fri vers av pretto
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 11:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra tankar om livet....om hur det kan vara ...
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

pretto