Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

språket glider

orden käns så matta och hala


de halkar på upplevelsen


det som ÄR glider undan


jag tänker på den gamla hurtfriska sången


sången om han som fånga räven


ja jag är också nog lika glad




Fri vers av pretto
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-02-10 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pretto