Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbarn

Älskade barnbarn
som besöker mig

Sover lungt
utanför min sovkammare

Älskade barnbarn hur länge till
snart är du 11år

Minns när döptes
minns solens stråle
träffa ditt ljusa fjun

Älskade barnbarn
tänkte du var utvald

Minns de jobbiga stunderna
innan vi visste
vi var trötta, vi grät, vi var arga

Älskade barnbarn
nu vet vi

Du är utvald
du har ADHD

Jag älskar dig

Farmor





Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 1036 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-12 10:15



Bookmark and Share


  alvan
Åh fick mig en överraskande tår... :) Så fin kärlek du skriver! Han har nog tur som har dig med.
Har själv en 11 årig son med adhd och din text berörde mig. Utvald... fint!
2010-11-04

  To
Vacker syn på det hela. Härligt skrivet. Allra hellst:
Älskade barnbarn
nu vet vi

Du är utvald
du har ADHD \"
2007-10-31

  Sunlight
Vilken kärleksfull skatt ditt barnbarn har i Dig!
2007-02-28

    sunnanvind
Du skriver såå kärleksfullt !
Underbar läsning!
2007-02-20

  Annmargreta
Fint berättat, hoppas ditt barnbarn har det bra.
Jag har 2 barnbarn 8 0och 10 år och ett tredje på väg.
Livets efterrätt det är barnbarnen.
2007-02-18

  prinscess VIP
vilken sann kärlek till ditt älskade barnbarn
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström