Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Söka tröst i Gud
är svårt

Sökte i kyrkan
men fann ingen

Sökte i skrifter
hittade inga ord
som tröstade

Sökte bland troende
men fann ingen tröst

Bad böner
snälla Gud hör mig
men han lyssnade inte

Bad igen hör mig Gud
ge mitt hjärta ro
ge mina tankar lugn

Men Gud lyssnade inte

Sökte tröst i naturen
och fann den

Hos vinden, träden, solen, jorden,
fåglarna, stjärnorna om natten

Hos stillheten
fanns min Gud











Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-02-12 18:52



Bookmark and Share


  Sunlight
Underbart!
2007-02-28

  Annmargreta
Det här tycker jag att det är jag som skrivit, det är precis såsomjag känner.Trevligt att få läsa dina texter.
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström