Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch och tvi vale


Gammal känns min kropp
fast mitt sinne är ungt
Med handikapp tar en del stopp
och mycket blir så tungt
Kanske jag tar i för bra
Inte på krafterna vill spara
Om jag gör så varje da
blir så svårt att sömnen klara
Men jag är less på att vara stilla
Att ständigt ha denna värk
Med darrande händer spilla
Den jäkla kroppen går bärsärk
Usch och tvi vale för att va 42
Ingen vidare levnadsnivå







Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-02-12 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt