Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur vet man?


Kanske, kanske inte

Får man förlamade ögon när man är kär?
För det får jag.
Hoppas man på att han ska märka en?
För det gör jag.
Blir man alldeles till sig av förväntan när man ser honom?
För det blir jag.
Vill man ha ögonkontakt med honom?
För det vill jag.
Ler man mer, för att Han är i närheten?
För det gör jag.
Längtar man efter honom när man inte ser honom mer?
För det gör jag.
Vill man bara vara i närheten av honom?
För det vill jag.
Är man kär om man känner såhär?
För det tror jag.







Fri vers av Muppe
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 18:44



Bookmark and Share


    selmut
Jag ska fråga vem det är. För om du nu har listat ut min <3 så får jag väl lista ut din... :D
2007-02-22

    _Jenny_
Okej tack...
2007-02-17

    _Jenny_
Ska bara testa en sak...
Sjukt bra! I
Slutet var klart bäst. I
Spärra in mig i ditt hjärta I
och låt mig aldrig komma ut. I
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2007-02-17

    _Jenny_
Det tror jag också! pusss på dej gumman och lycka till med killen! Jag ska inte fråga vem det är. Det är säkert hemligt.
Eller det kanske inte det är någon alls...Bra text!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Muppe