Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
clatchig tycker jag :P


Livet

Livet är som en brustablett.

Det löser sig tillslut.




Fri vers av Muppe
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-21 10:10



Bookmark and Share


    Olli_selm
skitbra sara hoppas allt löser sig för mej iaf kraaaam
2007-04-21

    Olli_selm
skitbra sara hoppas allt löser sig för mej iaf kraaaam
2007-04-21

  ulli
snygg jämförelse.

gillar starkt.

tack för trevlig läsning
2007-04-21

    Sulma
Asbra! Bokmärks...! Det stämmer, men var har du fått det ifrån?
2007-04-21

  Horatius
:D Underbar anser jag. Applåd från mig till dig.
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Muppe