Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Förvirrad

Han tycker om en tjej nu.

Jag vet inte vem det är.

Det kan vara vem som helst.

Min bästa kompis,
Någon jag inte känner,
Eller kanske mig.

Jag hoppas att det är mig han tycker om.

För jag tycker om honom.

Men tänk om det inte är mig han tycker om?

Vad händer då?

Jag tror jag blir stum.
Kanske ledsen.
Eller börjar jag skratta och undra varför han någonsin,
skulle tycka om mig?

Just nu vet jag inget.

Jag är förvirrad.

Men jag hoppas.

Hoppas att han tycker om mig.



<3




Fri vers av Muppe
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 19:55



Bookmark and Share


    Olli_selm
lycka till. Asbra text kram å puzz
2007-04-20

    selmut
Stum rimmar på skum. Förvirrad rimmar på...Vet inte, men vad rimmar på fotostatkopia?
2007-02-22

    _Jenny_
Hmmm? Vem e han? Kanske någon jag känner?
Nee just det jag skulle inte fråga. Fast man blir ju nyfiken.
Bra text. Just nu är jag förvirrad. Hoppas det inte är mej han tycker om för jag är ju din allra bästa kompis! Kram och Puzz!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Muppe