Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han är världens roligaste, coolaste, sötaste, hetaste, gulaste svamp-kock ever!!


Min lilla roliga idol

Min idol bor i BikiniBotten.

Hans hus är en ananas.

Snigeln heter Gary.

Söta, hungriga Gary.

Han jobbar på Krångliga Krabban.

Världens bästa kock.

Det är min idol det.

Hans korkade kompis heter Patrik.

De brukar (försöka) fånga maneter.

Han är helt enkelt bäst!

Svampbob Fyrkant!

SVAMPBOB FYRKANT RULES!!!!!

I WANT SVAMBOB!!! I WANT SVAMBOB!!!

SPONGEBOB SQUAREPANTS!!!!!






Fri vers av Muppe
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 11:28



Bookmark and Share


    Blåklinten
Ultrahet, Svampbob ;)
2007-11-29

    Digestivekex
Ska nog skriva lite om en SERIÖST UNDERBAR IDOL! <333
2007-05-04

    Olli_selm
Utrota Svampebobbe!!!!
han påminner för mycket om ost
UTROTA SVAMPEBOBBE
haha den var bra ändå..kraam
2007-04-21

    Sulma
Usch, jag spyr! Han är ju jättejobbig! Fast det var kul att ringa...! :P
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Muppe