Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som det förra fast lite annorlunda


Livet 2

Livet är som en toarulle.


Ju närmare slutet man kommer, desto fortare går det.




Fri vers av Muppe
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-12-17 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muppe