Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om en livslång kärlek




en Lisa för själen

 

då och då tar du min hand och stryker
de numera åldrade linjerna
-varför blundar du alltid?
jag vänder mig mot dig

tittar upp på det ansikte
som sedan ungdomen följt mig
kärleksfullt har dina blickar vilat
och andats mina rum

mellan ljus och mörker
fylls liv i bilden
din skönhet
väcker existensen
förtröstan och tillit
visualiserar visionen

sluter ögon andas sinnlighet
gränslös fantasi
ursprunget i de drömmande ögonen
nej du är inte ett foto av min mor
du är urmodern själv La Gioconda

 

 



 




Fri vers av Lillemor
Läst 739 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 10:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är mer än tjusigt...\"kärleksfullt har dina blickar vilat och andats mina rum\" - ja det kallar jag poesi!!!!
2007-02-18

  Vind
I den outgrundligas sfär. Lyriskt fullmogen.
2007-02-14

    ej medlem längre
Vacker läsning
tycker helt enkelt den är bra ..
topp .
2007-02-14

  Gunnel André VIP
och du...verken av Annibale Caracci i rummet bredvid går inte av för hackor heller....
2007-02-14

  Gunnel André VIP
Tack för det perspektivet på sinnligheten!!! Har du sett och njutit av Georgia O\'Keeffe? Ojojoj så mycket vackert det finns i denna vår värld......!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lillemor