Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro



Lämnar askan
på trasig strand
år av bortvänd rygg

ror
frånvaron
bort

fångar brisens
smekande
nacke

sitt bara här
tätt intill
kisa stillheten

lämna mig aldrig




Fri vers av Lillemor
Läst 844 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-07 15:45



Bookmark and Share


  Vind
\"ror
frånvaron
bort\"

Lyhört, sparsmakat och ordet ro\'s
dubbeltydighet som underfundig
vågbrytare, gör denna till en av
mina absoluta favoritdikter.
2007-06-05

  Lilla My* VIP
\"lämnar
askan på trasig strand\"
o änterligen komma till en rofylld ro....vilken rofylld lycka!!
Mycket vacker text du skapat!!
2007-03-07

  Bodil Sandberg
Vilken underbar text!!!Orden glöda som kärlekens rosor...
2007-03-07

  Ronny Berk
\"smekande bris\"...Du leker med ord som berör ..rofyllt .. tycker om...
2007-03-07

  Gunnel André VIP
That\'s the spirit - blowing in the wind
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lillemor