Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridorna

 

 

Revolutionens väv
veckar kjolen
Handsydda granater
i koagulerat garn

Spetsad ryggrad
klyver dröm om Liv
Livslång längtan i
flerbottnad poesi

Ur avklädda
hjärtan
rinner förtvivlan
bredvid blod

Lämnar spår
i klänningsliv
Medaljongen
kramas av
väntande händer

Allvarligt visir
blek och naken
Jag vet
du älskade livet
och Diego.




Fri vers av Lillemor
Läst 646 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-18 10:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jesses vilken fin dikt...den hade jag missat..du den är verkligen sååå fin..vacker..gripande..ett älskat bokmärke!!!!!!!
2008-03-13

  aol
du bara växer
2007-05-28

  Åsa Gustavsson VIP
Drottningar som glittrar av färgprakt trots sin nakenhet
starka och obändiga i sitt jag.
Utsökt skrivet!
2007-02-21

  Lilla My* VIP
Små fragment som blir till en stor text!
Snyggt Lillemor!!
2007-02-20

  Vind
Livshistorier som fortfarande fascinerar. Håller med alla nedanstående om skönheten i poesin.
2007-02-18

  Gunnel André VIP
Man borde nog inte njuta av en sån text - men jag gör det, ärligt och skamlöst. Hela känslobagaget fångat i några strofer med Kärleken som tydlig fond och nerv. Stlligt, mycket stiligt!
2007-02-18

  Ronny Berk
\"flerbottnad poesi\" ja... många bottnar... jag känner inte saken... men tycker om ordskapandet..
2007-02-18

  Söder
Oerhört fint skrivet... gillas...
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lillemor