Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet och diktaren


Blind av höstens vackra löv
ruskade jag trädets grenar
För sent insåg jag mitt misstag
när diktaren föll till marken

 




Fri vers av Lillemor
Läst 1246 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2007-09-07 11:44



Bookmark and Share


  Varga
Hehe vilken fyndig dikt ^^
2008-10-06

  aol
överraskande härlig poesi
2008-05-26

    anamma
åh...det var en överraskande och ömsint dikt..gillar den !
2008-03-09

  Maria Zena Viklund
*leeeer*
2007-09-20

  Lilla My* VIP
Ha ha**En rolig liten och som det kan bli!
Det var tur du inte ruskade poeten i grenen
för vem hade då fallit till marken...;)
2007-09-08

  Lena Renman
Grattis till läsvärd för detta lilla guldkorn
lena
2007-09-07

  Ulf Lagerholm
Gillar när dikten \"handlar\" om dikten
själv. I allafall när det är så här bra
ruskat. Tack
2007-09-07

  Ola Rydberg
Ah slutet gör dikten
i love it
2007-09-07

  _Mian_
Total underbar! Ser riktigt den snopna diktaren som trodde sig sitta där lugnan ro, betraktande världen ovanfrån.
2007-09-07

  Erik L
Inte alls illa diktat med poäng och fin rytm i versen. Applåderas!
2007-09-07

  Bodil Sandberg VIP
Såna är dom ..dom där diktarna..hehe...ena riktiga kufar!!Fallerifallerafallerner...men i vilket fall..en härlig dikt!!!!
2007-09-07

  Vind
Underbar liten dråplighet med en god beska i stunsen.
Inte se sig blind eller analysera bort helheten eller låta
analysen bli självuppfyllande... Snyggt!
2007-09-07

    ej medlem längre
Vilken fin bild jag fick av dina vackra ord
-hösten är min årstid , det fins skönhet i att lyssna
till löv som faller . mycket bra Tack .
2007-09-07

  Gunnel André VIP
...ser ut på den underbara lönnen utanför fönstret...vinden angriper...löven vinkar...många bataljer har den stått emot...färgerna sprakar...snart faller de, sirligt dansande eller med värdig tyngd...stammen är fast rotad och fast besluten att efter vila kommer ny blomstring...
2007-09-07

  Ronny Berk
som löv faller mjukt om hösten... så stiger diktarens kreativa bladverk under tider som mörknar...
2007-09-07

    JJ VIP
Jag tror nog att du tog emot henne! En fin dikt med ett tolkningsbart djup! Vi behöver nog alla falla ibland även om det gör ont...Vackra bilder din text ger mig! Mvh. JJ.
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lillemor