Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart vår

Blommande syrén
Ren som en önskan
livslockande

Körsbärsträdet darrar till
utan vind är det ärligt
och du väntar på hennes svar

Fläderblomsdoften
Smultronsnåren
Kärleken




Fri vers av Gigi
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-14 12:38



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
ljuvlig som bara våren kan vara.
2016-01-27

  Gisela Nordell
ljuvlig som bara våren kan vara.
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi