Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

Plötsligt bara stod jag där
ensam, vid det lilla skogstjärnet
Med varsamma steg gick jag lite närmare...
Jag höll andan ett ögonblick och var rädd att förtrollningen
skulle upphöra, och att jag,
den moderna människan -
skulle vakna upp från lugnet och stillheten som fanns där
Kanske är det hit älvorna kommer för att dansa....




Fri vers av Maj-Britt Simble
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-02-05 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Britt Simble
Maj-Britt Simble