Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar och kärlek

Att känna doften av sol och sommar
lukten av ramsalt hav
se min älskade komma,
varsamt stryka hans kind
Höra han viska; - Du är min...

Svaberg och måsarnas läte
solkräm på varma kroppar
blommor i knoppar...
Känna min älskades kyss
njuta glädjen jag gjorde nyss...

Skratta, ha roligt
sola, äta glass,
bygga små sandslott på barnens sätt...
Se havet som glittrar,
hör fåglarna som kvittrar...

Glömma klockan,
ingen stress...
Gå barfotad i daggig gräs...
Känna lukten av löv och barr
Värna om det käraste jag har...

Sval sommarvind
mot min kind...
Känna äkta kärlek,
viska ömma ord.
Älska häftigt og hett..
vi blir ett...

Njuta sommarens ljusa natt
ta min älskade i min famn...
känna blodet flöda.
Hjärtat bankar,
Leva livet, glömma alla tankar...




Fri vers av Maj-Britt Simble
Läst 679 gånger
Publicerad 2005-06-05 01:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om sommaren då den är som allra bäst, fint!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Britt Simble
Maj-Britt Simble