Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan ej beskrivas

Du är för mig det bästa
Ja det bästa på vår jord
Det kan dock ej beskrivas
med bara några ord...




Fri vers av Maj-Britt Simble
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 01:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns mycket jag försökt verbalisera och tyckt att jag kommit nära ibland. Men det kan kännas som att det skrivna stundom inte förslår.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Britt Simble
Maj-Britt Simble