Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på norska efter att en farbror till mina barn nyligen döde... onkel=farbror æ=ä ø=ö


Vær ikke lei deg

En engel lister seg stille på tå
og styker ditt brune hår
han kysser din panne
sval som en vind
Og tørker din tåre
som renner på kind...
Han stryker deg lett
med vingen sin...
og visker....
ikke vær lei deg
vennen min
For nå har onkel
sovnet hos meg...
og det siste han sa
var at han elsket deg
Han takket for at du var den du er
og sa at det var derfor han hadde deg kjær
Du har gjort hva du kan
det gikk ikke lenger
Nå sover han
i himmelens blomsterenger...
Han hilser og sier
at han har ikke vondt
men at det etter det deg
kjennes øde og tomt
han håper dog at dere sees igjen
så vær ikke lei deg min kjære venn..




Fri vers av Maj-Britt Simble
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 01:21



Bookmark and Share


  Carlita
åh så sorgstämt men fullt av förtröstan på detta underbara språk
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Britt Simble
Maj-Britt Simble