Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta...

Det regnar i mitt hjärta
jag känner en en outhärdlig smärta
Jag vill så gärna leva
tillsammans med min kära
på vår underbara jord
Mina tårar blir till flod...




Fri vers av Maj-Britt Simble
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 01:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark text som berör och tänder tankar och frågor
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Britt Simble
Maj-Britt Simble