Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gropen

Vem ser en människa
sittande i en grop

Vem ser en människa
med fotboja

Vem ser människan
sittande i gropen
med fotboja

Vem ser människan
som inte kommer upp
ur sin grop


Vem låser upp fotbojan.

ingen ............




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-02-15 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström