Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första trevande haikuförsök


Snö

som ordet snö
smälter på tungan
faller jag utanför




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-02-15 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg