Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du håller mig ömt

Du håller mig ömt intill dig,
jag känner din varma andedräkt mot min hals
och dina händer som mjukt smeker min hud
Det känns skönt att vila i din famn...
Dina kyssar smakar som daggdroppar
du kan inte återhålla din längtan längre,
utan bara måste....




Fri vers av Maj-Britt Simble
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-02-05 21:22



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
i all sin enkelhet.
Det är också en konst !
In i mitt hjärta tar den sig
och stannar kvar !
2005-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Britt Simble
Maj-Britt Simble