Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst



Du klöv min sorg
Steg in
Insöp min själ
Virvlade runt
mot din gom
Plötsligt kittlande
bubblor
berusande
studsande
nedför din strupe

Landar i
mellangärdet
Uppochner
Du i mig
Jag i dig
Runt omkring
spillrorna
från sorgens skal
förångad
i kärlekshettan




Fri vers av Marita Persson
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-02-15 23:30



Bookmark and Share


    JJ VIP
Känns så befriande, du berör med ord så att det känns som om man var där, man smittas av ett lättnadens andetag! Du skriver bra verkligt och med bredd i ditt språkbruk! Mvh. JJ.
2007-04-30

    Bodil Sandberg
Jag blir alldeles matt...du skriver då sannerligen men känsla!!!!Underbart!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson