Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdrag liv



En bild av vibrerande punkter
söker sin form
i hjärtats bakre vägg

vi  möts levande




Fri vers av Rachel Roth
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-02-16 10:57



Bookmark and Share


  karolina d
Riktigt stark närvarokänsla, berörs direkt.
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth