Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ögonen slutna

Med ögonen slutna
känner jag
min hud
din hud
våra linjer följer varandra

Med ögonen slutna
följer jag våra linjer
testar deras spänst
fantiserar om nya möjligheter
tänker att jag målar dem

Med ögonen slutna
hår jag mitt inre direkt
min andning
din andning
som möts
blandas

Med ögonen slutna
händer det att jag inte vet
vad som är jag och vad som är du

Känner gränsen som tydligast
precis innan den suddas ut




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-02-16 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg