Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inatt är jag jag


Jag och mina talande fräknar



här får ingen
himlen att förbli vacker
för molnen kvävs
och snöflingorna
saknar inträde från gud

att stjärnorna
saknar lyster
var något dom
stal från mig

men här står vi fortfarande
och försöker leva fram idealet
vi blev från alla synvinklar

jag behöver tankarna för
mig själv så drömmarna
börjar klä mig

för inatt

är det min tur att önska










Fri vers av sötsnö
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-16 14:00



Bookmark and Share


  inspiration.
helu underbart, helt underbart
Verkligen tryck i raderna, och ändå så samanhängande.
bra jobbat !

/M.
2007-05-30

    3_miles_high
Älskar titeln, och texten bara glöder. Underbar
2007-02-20

  nettizen
Vacker...drömmande... gillar särskilt slutklämmen. Mycket bra!
2007-02-19

  liten_snopp
Otrolig dikt som strålar av skönhet!
2007-02-18

    zuher
I Like it =D
2007-02-18

    Suicide
suveränt skrivet!
2007-02-17

  Eline.P
Vackert - nej,sluta aldrig önska!
2007-02-17

    sunnanvind
Härlig dikt!
Ja, inatt är det din tur att önska!
2007-02-17

    ej medlem längre
Den var söt och funderande..:-)
2007-02-17

  sockerspöket
Allt stämmer, det är precis så! grymt bra skrivet!
2007-02-16

  Linneatystnad
oj! varenda mening är en perfekt formulering...man läser en och tänker \"ja, precis så\" och tycker att nu har jag läst den bästa meningen någonsin-

och så kommer en till!
2007-02-16

  Mackan
dina ord och dina formuleringar
får mitt inre att skälva
dina ord äger en otrolig kraft
och dina formuleringar är härliga och briljanta

inget fjäsk,,, helt ärligt
2007-02-16

  Lars Granlöf
Ge aldrig upp du ljusets budbärare.
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö