Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat mig själv


Ryggsäcken är packad
redo för avfärd
Jag står utanför din dörr

Så kyss mig
och le mot mig

Jag måste hitta mig själv
Håll om mig hårt
som om du aldrig ville släppa mig

Jag lämnar dig
hårt och försiktigt
Vet ej när jag är tillbaka
Älskling,jag vill inte åka
Dröm om dagarna vi ska få

Åh,kyss mig
snälla,le mot mig

Just nu är jag
den ensammaste i världen
Har redan lämnat dig lite grann
Älskling ,jag vill inte åka
Vill inte släppa dig

Så kyss mig
snälla le mot mig lite grann
Dröm om dagarna vi ska få




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-02-16 14:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är en fantastiskt smärtfylld men ändå förhoppningsfull dikt...en dag mötas de åter...
2007-02-16

  Ronny Berk
en fin beskrivning av avskedens våndor..
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt