Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar

Allt går i cirklar
Allt hänger ihop

Jag ser i dig
att du ser i mig
det jag vill se

Jag är din musa
det inspirerar mig

och när du föraktar mig
strider du mot dig själv




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-02-16 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg