Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen borde det inte finnas något som heter bara ord, för ord är inte bara ord, dom är kännsloladdade och kan betyda olika, och detta är just såna där bara ord som flyter ihop till en text som flyter ihop till nått dåligt, nått negativt...


Förstå

Varför kan ni inte förstå? Förstå hurdan jag egentligen är? Förstå varför jag gör som jag gör? Förstå er på varför jag är som jag är? Jag skrattar och jag ler, men det finns så mycket mer som ingen av er kan se! Det är meningen att man ska ha en god vän som verkligen kan förstå ,men jag har ingen! Det var så nära, han förstod nästan, han var på väg att lista ut varför jag är som jag är, han var på väg att förstå. Men så förstörde du allt! JAG förstår inte vad du har emot honom, JAG förstår inget. Jag förstår inte varför man ska leva när man kan dö. Jag förstår inte vad man ska göra när man mår såhär. Jag förstår INGET! Allra minns varför du, min såkallade kompis inte kan förstå mig, allra minst varför du inte kan låta mig må bra. För utan att du vet det, så får du mig att sjunka längre och längre ner. Snart når jag botten. Och då är jag inte kvar. Då är jag bara en av dom oförstådda människorna som förtidigt lämnat livet, bara, bara för att ingen kunde se, eller försökte se. Vem jag egentligen är!




Övriga genrer av Miss Författare
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-02-16 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare