Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en tanke,ingen direkt dikt,men ändå. Konstig men... ja


Kan man lura livet?(mera en tanke än dikt)

En gång ville hon på konsert,
Man var tvungen att vara 13 då,
Hon skulle precis bli det...
...2 månader efter konserten!

Men hon frågade en kompis,
Om hon trodde att hon skulle komma in endå,
Om hon såg tillräkligt gammal ut.

Personen sa att hon minst kunde se ut som 15 om hon ville,
Och att hon skulle försöka gå.
Hon kunde även se äldre ut en henne själv själv sa hon,
Hon själv var 17.

senare blev flickan trött på livet,
Och undrade,
Om man kan lura människor,
Kan man då lura livet och komma bort??




Fri vers av Miss Författare
Läst 521 gånger
Publicerad 2007-05-09 21:02



Bookmark and Share


  törne
kan inte säga mer än : O.o
2007-06-10

  Leif Furstedt
Häftig poetisk tanke men sedan är frågan: vem lurar vem?
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare