Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm,Ett liv och Verkligheten.

En dröm:
Om ett liv,
Om att bli förstådd,
Om att accepteras,
Om att älskas,
Men det är trots allt bara en dröm,
En dröm som aldrig kommer att slå in,
Verkligheten:
Att hånas,
Att vara ensam,
Att vara udda,
Att vara oälskad.
Men det är trots allt bara ett liv,
Som jag när som helst kan ta död på!




Fri vers av Miss Författare
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-04-30 16:02



Bookmark and Share


  törne
fin, men går allting verkligen så lätt.

dödens dans är enkel, livets är svår. men vacker.
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare