Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snarare en tanke än en dikt...


Fast fångad,ingen ide att fly! (kan man någonsin komma bort från livet?!)

Hon ville bort,
Men från vad?
Kompisarna?
Familjen?
Staden?
Landet?
LIVET!?

Hon kom bort,
Reste iväg.
Men det hjälpte inte,
Hon kännde sig pressad,jagad.

Hon tänkte fly undan från livet,
Försvinna,gå upp i rök, med andra ord dö!
Men tanken slog henne,
Folk tror man föds om,
Folk tror man lever vidare nån anna stans,
Folk tror man blir andra som vandrar omkring.

Vad är det då för mening?
Även om man försvinner,
Man är ändå fast!
Hon lever vidare,plågas.
Ska detta någonsin få ett slut?




Fri vers av Miss Författare
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-05-09 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare