Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten för inte bara olycka och ensamhet med sig.


Natten

Natten

Enslig,kall,Mörk

Ett slut

Men även också en början




Fri vers av Miss Författare
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-05-29 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare