Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett samtal mellan.. mig och mig xD


Ett sammtal mellan 2 olika sidor på en och samma person

Hon har ju själv valt sin ensamhet!

Har jag?...

Hon drar sig tillbaka, gör sig liten och tyst.

Joooo...

Hon gömmer sig bakom en vit mask och svarta tjocka kajalsträck.

Jaha, sminket...

Hon skiter i folk, är otrevlig och skäller.

Jo,men...

Hon bara sminkar sig,fäller ut sina taggar och...

Nej vänta nu!

Visst,det där är jag men...


Försvara henne inte, hon valde ensamheten själv!

NEJ!

Det gjorde jag inte.

Ingen väljer ensamheten själv...

det var lika mycket ni,

Ni som inte kunde,ville eller orkade

Ni som sket i mig!


För ingen väljer själv ensamheten!!






Fri vers av Miss Författare
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 19:06



Bookmark and Share


    Cammo
En så otroligt stark text. Helt rätt tror jag jag vill säga. Dina ord stämmer så bra överens, de klingar så bra tillsammans. Älskar hur du skrev ett samtal mellan dig och dig:P det blev så bra. Och det är sant, \"ingen väljer själv ensamheten!!\"
2007-11-02

  TotaltIngenting
Så sant så!
Jättefin dikt, gillar den starkt.
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare