Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomkruksindian



Min mamma är en blomkruksindian
Genom blommorna på fönsterbrädan
spejar hon på grannarna och deras barn
Bryr sig inte om vad andra gör,säger hon
Men vill ändå veta allt om deras liv
Ringer sen mig för att berätta
om den som gjorde si och sa så
För min mamma en blomkruksindian




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 527 gånger
Publicerad 2007-02-17 10:50



Bookmark and Share


  Madjori
Hi hi hi ...Förmodligen finns det många indianbröder och systrar till din mamma. Bra text och ruriken är bara såååå! underbar :-)
2007-02-17

  Ronny Berk
din beskrivning handlar om vardagsnära situationer... fint..
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt