Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som beskyddar och bevarar  illustr: Hafez


al-Hafiz

 

Du bär dagen över till nästa
bevarar världen och våra jag
genom årstiders växlingar
och tidens gång

Du skyddar det som är skört
och sant inom oss
minnet av vår Enhet

ya-Hafiz, ya-Hafiz

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-02-17 21:56



Bookmark and Share


    carimba
inledningsfrasen inger en lug och harmonisk känsla, som bevaras under den fortsatta läsningen
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth