Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda bevis på tillit

 

när mitt hjärta hoppa på kryckor

passa du på

att stjäla plats intill

inte för att ljuga

eller utnyttja

 

utan för att visa

att du skulle finnas där

om jag föll igen

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 1276 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-17 15:42



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
DET är kärlek!
2009-09-01

  Quasimodo
Önska och sökande för trygghet och tillit även när livet svajar !!
2008-09-03

    Noomi
nu blev jag glad
och varm..
2008-01-08

  Andreas Kassel
det ljuva livet alla längtar efter
2007-12-03

  Lejonhjärtas poesi
Gillas och bokmärkes!
2007-11-15

  coffe
Fantastisk dikt..så varm o vacker så jag stammar \"Den den inteee går av för hackoooor\"c
2007-10-20

  Fredric
Helt underbar dikt, gör mig varm...
2007-02-24

  Agnes
Åh... så sött! Och vilken fin bild!
2007-02-20

  Micael Axelsson
Obemärkt, dyker personen upp, där hjärtat stapplar fram. Outtalat fortsätter personen vid hjärtats sida gå, med ett varmt leende som sa allt... *är de rullande bilder som dyker upp när jag läser*

Denna dikt visar verkligen en sann form av tillit.
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP