Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång för alla dom


kalla mig för galen
du din homofob
kalla mig för ryggradslös
i en garderob

det är sånna som du
som får mig att må illa

kalla mig för glädjebög
eller imbicil
rätten är min egen
se på livet som jag vill

det är sånna som du
som får mig att må illa

bakom dina ögon
håller du en portmonä
låt mig nu få suga
när jag faller ner på knä

slemmet i min hals
är till för att jag skall svälja

inte för att du eller jag
skall tvingas att välja

dagen är ett missfoster
jag är dess tumör
kanske får du smaka
på min smaklösa flavör

låt mig statuera
och servera dig min galla

låt mig masturbera dig
inför alla, ja alla

la la la la la la
la la la la la la
la la la

kanske är jag borta
ur ditt liv om några år
kanske är min livsuppgift
mer än du förstår

innan natten däckar
låta jag min gloria falla

låt mig degradera dig
inför alla, ja alla

la la la la la la
la la la la la la
la la la

låt mig penetrera dig
inför alla, ja alla

la la la la la la
la la la la la la
la la la




Fri vers av Allan_i_Dalen
Läst 568 gånger
Publicerad 2007-02-18 00:12



Bookmark and Share


  Osram
Härligt Allan!

En textsång full av ilska mot,,, ? ;) och samtidigt kan jag inte låta bli att fnissa lite grann.

Du fångar något och jag känner mig underligt träffad, kanske för att du skriver den riktat till mig som läsare (eller samhället eller hur man nu vill tolka det).

Du är en fena på att skriva rim! Själv tycker jag det är svårt att få till det (fast jag har egentligen aldrig prövat,,, nu när jag tänker efter).

Undrar vilken melodi visan har, för det är väl en visa? =)

/K
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen