Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar om hur det känns för mig, att älska en kvinna. Är inte nöjd direkt, känns som om att mycket fattas, men det tog stopp, och jag ville inte att min spontanitet skulle bli till något annat.


Konsten att älska en kvinna





att verkligen älska en kvinna
är att hålla henne trygg i sin famn
när livets hårda vindar blåser kallt
det är att visa henne sin oändliga kärlek
som skall bestå i evigheternas evighet

det är när man berättar för henne
hur mycket man älskar henne
att hjärtat slår trehundratusensjuttiofem slag i minuten
när man är i hennes närhet
att man berättar för henne vad hon betyder
att hon är ens hela värld, universum och lite till

när man verkligen älskar en kvinna
så vill man göra allt för henne
allt för att hon ska bli lycklig
för att hon ska få det hon förtjänar
och för att hon ska nå sina drömmar

och när man vid blotta tanken av henne
ryser till
och finner sig själv med ett fånigt leende
när blicken från hennes vackra blå ögon
får värmen och lyckan att sippra i både kropp och själ

det är då
man verkligen älskar henne

när man inte kan tänka på något annat
när man varje natt, tänker på henne innan man somnar
man ler en stund och funderar
på hur det skulle varit om hon var där
då skulle man verkligen vara i himmelriket

och varje morgon
innan man ens öppnat sina ögon
så finns hon där i tankarna
och man undrar

\"är hon vaken nu?\"
\"mår hon bra?\"
\"sitter hon i sängen med sitt ruffsiga hår, och är sådär sockersöt som bara hon kan vara när hon gnuggar sömnen ur ögonen?\"

det är då man verkligen älskar en kvinna

när man ser sina ofödda barn i hennes ögon
när hela framtiden finns hos henne
att lyssna på varje ord
ta del av varje tanke
och dela alla känslor
goda som onda

att göra allt för att lära känna henne inpå djupet
och att göra allt för att få henne att må bra


det är så det känns för mig
när jag älskar någon







Övriga genrer av Nicklas VIP
Läst 891 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-18 01:16



Bookmark and Share


  LillaMy
Den var klart bra.Det är fler som borde läsa den och lära av den!
2007-05-25

  Malin_S
Jättehärligt att läsa =D
2007-02-22

  frozen_yoghurt
Ja, precis så är det att älska någon! Texten skulle lika gärna kunna heta \"Konsten att älska en man\", för det passar in precis lika bra. Verkligen kanon, otroligt varmt och innerligt skrivet!
2007-02-18

  Sparven
Mmm, är det så det känns så r allt i sin ordning.
Underbart vacker.
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP