Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtfyllda dagar


Smärta

Smärtan intar min kropp
gör ont, gör mig illa

smärta måste besegras
den får inte ta över

Jag måste kämpa
visa smärtan

bort från min kropp
jag vill kunna leva

kunna röra mig
känna glädje
inte smärta.

Måste
kämpa

kämpa

kämpa
mot min smärta




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-02-18 12:30



Bookmark and Share


  Annmargreta
Hittade dig härbland 10000 andra
det är jag glad för ,ska läsa nu.
hälsning Meta.
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström