Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel

En ängel me dolda vingar, me dolda ord.
Med ett budskap att sprida kärlek och omtanke på vår jord.
Me enkla ord och en hälsning vill jag dela me mig åt dig.
Du trots allt är en av de änglar omkring mig.




Övriga genrer av Twitt
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-02-18 12:52



Bookmark and Share


  Sandrizen
Gumman va fint!
Har du varit duktig å tänkt nu igen? :P
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt