Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Jag sitter vid datorn
och tänker på mitt liv.

Jag undrar
varför det blev just så här?

Kan ingen förklara
varför jag blev just som jag blev?

Jag har många frågor
men inga svar.

En ängel kom till mig och sa:
\"Du kan inte fråga andra
utan du måste finna svaret själv.
Vissa hittar svaret fort
för andra tar det flera år.\"

Just nu så letar jag
i världens alla hörn.

Men en dag, skall jag finna svaret!




Övriga genrer av Twitt
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-02-18 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twitt
Twitt