Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här med tillväxt, hur många jordklot har vi egentligen?


Tillväxt

Politiker och företag hyllar tillväxt
men har inte lärt sig
att ohejdad tillväxt
är cancer

 
Du är sjuk Moder Jord
förgiftad
försvagad

Människor säger:
"Det var inte mitt fel!"
som barnen
"Det var inte jag!"

När ska mänskligheten bli vuxen?
kunna ta sitt ansvar
för sina handlingar
lära sig omtanke, medkänsla
dela rättvist

Leva i harmoni
med sig själva
och med alla dina varelser

Känna tacksamhet
för livet

  




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-02-18 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp