Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min trädgård


Vårkänslor

Snön smälter
underbart

Höns och tuppar
har intagit trädgården

kacklar, gal och sprätter

sitter på kökstrappan
tigger något gott från köket
lämnar \" hös skit\" efter sig

Visst får man vårkänslor
tills nästa snöfall....




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-02-19 14:16



Bookmark and Share


  Sunlight
Härligt, och våren närmar sig, snart är marken bar - även om det tycke dröja... Fint med lite försmak! Och jag instämmer även med föregående: å, vad jag saknar mina höns!
2007-02-28

    sunnanvind
Fint...
Jag vet hur det är!
Jag saknar mina höns...
2007-02-20

  Annmargreta
Det är verkliga kontraster mot min situation:
Här snöar det.
Högarna växer.
Rådjuren letar efter våran mat.
Men det är sommar snart.
Fin text du skrev.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström