Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Du är inte bara du
du är en liten bit av mig av oss.
Tro inte att vi inte ser
det vi inte tar till oss.




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-02-19 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg