Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ytan.

jag håller andan
och tystnaden
kväver mig

 

och när jag
drunknar
kan jag inte
hjälpa, än
att bli som du,

älskade

  

för vi väger alla lika
under vatten

 

 




Fri vers av fossie
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie