Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(space2)

 

 

read


(me)


in the spaces


(inbetween)


that is


(where I am)

 




Fri vers av fossie
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-19 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie