Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlekssång till dig



Minns du den gången
du blev mitt stöd
Minns du den sången
om vår kärleksglöd


Refr:Minns hur vi vandra
tillsammans du och jag
Hur vi sen kysste varandra
när natten blev till dag.


Minns att du mig lovat
din kärlek livet ut
Minns ringarna vi provat
och en som passade till slut

Minns hur vi drömmer
om att få ett bättre liv
Älskling,bara du inte glömmer
att länge jag älskat dig


Refr: Minns hur vi vandra
tillsammans du och jag
Hur vi sen kysste varandra
när natten blev till dag

Kärlekssagan är evig
För det är du och jag till slut
Och du älskar mig...

du älskar mig
du älskar mig






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-02-20 12:09



Bookmark and Share


    sunnanvind
En kärlekssaga som är sann!
Ge det här till honom!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt